Altså en opskrift med rosenkål på bloggen. Der er simpelthen så mange fordomme om rosenkål, og jeg tror, at der er mange, der rynker på næsen, hvis de får de små grønne kålhoveder serveret
Læg rosenkålen over i fadet med bacon, og fordel farsen over. 500 g rosenkål. Rens rosenkålen og kog den i letsaltet vand i 8 – 10 minutter, og dryp dem af i en sigte
I går lavede jeg en ret med rosenkål, som burde få tænderne til at løbe i vand hos de fleste – med mindre, de har den dér antipayi overfor rosenkål, som jeg synes der slet ikke er noget grund til, hvis de er tilberedt godt
rosenkål. rosenkål på den rigtige måde. Hos HjemmehosXenia fandt jeg hendes yndlingsopskrift med rosenkål og da jeg netop havde fået rosenkål i min kasse fra Aarstiderne, var det jo oplagt at prøve den
Kartoffel/rosenkål kompot. Rosenkålsblade. Skær stokkene af rosenkålene og fjern de grimme yderblade. Skær rosenkålene over i halve og kom dem i gryden sammen med kartoflerne og lad dem koge med i et par minutter
Jeg har brugt rosenkål, som jo er en lidt udskældt grøntsag, men du kan sagtens bytte den ud med spidskål, hvidkål, rødkål eller andet, hvis din aversion er for stor
Rosenkål er desuden en af månedens grøntsager, så det er super billigt og miljøvenligt at få fat på. Jeg stegte dem på en pande i olivenolie og lidt presset hvidløg, indtil rosenkålene blev bløde og en smule karamelliserede - det er næsten som slik