Rosenkål wok opskrifter

Wok med rosenkål og kylling

Wok med rosenkål og kylling

W. o. k. m. e. d. r. s. n. å. l. g. y. i. D. w. t. a. b. p. c. 3. 0. v. æ. K. ,. f. ø. I. O. 4. 1. h. 2. -. /. 8. %. C. u. F. V. T. N
Wok med kylling og rosenkål

Wok med kylling og rosenkål

Del eventuelt større rosenkål i halve eller kvarte eller snit dem groft. Varm olien i en wok og steg ingefær og chili under omrøring i et par minutter
grøntsager i rød thaicurry

grøntsager i rød thaicurry

Når man laver en wokret, er det praktisk at snitte og skære alle grøntsager ud, før man begynder svitsningen

Inspiration til din madplan uge 51

Andelår bagt med rosenkål og måske en salat af revne (rå) rødbeder. Broccoli og okse wok. Her kommer lidt inspiration til ugens madplan, når der stadig skal lidt sund og lækker mad på menuen selv om det er jul
"Wokket" kål og æble i mild karrycreme

"Wokket" kål og æble i mild karrycreme

Varm olien op i en wok /gryde. 8 rosenkål. Skyl rosenkålen og fjern de yderste blade - del hvert roenkål i 4 både. Svits broccolien og rosenkålen i 1 min. 8 rosenkål

Wok med kylling

Wok. Kylling, grøntsager & nudler i wok (thai). wok-grønt. Rosenkål deles i 2 (hvis de er store i 4 stykker), husk at pille de yderste blade af, de er ofte beskidte og plettede. 2) Varm wok'en op og kom en spsk. 4) Tilsæt de 2 fed hvidløg som er hakket groft, peberfrugt og rosenkål og steg videre i 5 - 7 minutter. 5) Imens du steger ovenstående i wok'en, kog nudlerne. 7) Kom de kogte og afdryppede nudler i wok'en og vend dressingen i retten og den er færdig. 300 g Rosenkål - frisk eller dybfrost