Stegte rosenkål opskrifter

Mere Sverige!

Mere Sverige!

Til hovedret valgte vi oksespidsbryst med saltbagt løg, stegte rødbeder, rosenkål og bacon veloute. Jeg har aldrig været den store fan af rosenkål, men det fungerede virkelig godt til denne ret
Open fish cake sandwich

Open fish cake sandwich

Når de er færdigstegte ligger du dem på et stykke fedtsugende papir. Rosenkål. Fjern de grove blade på rosenkålen, og snit det i fine strimler
Stegte Rosenkål med hvidløg og citron

Stegte Rosenkål med hvidløg og citron

Rosenkål. Rens rosenkål ene og skær dem i kvarte. Drys osten ud over de varme rosenkål og server. Godt som tilbehør til vinterens retter

En hyldest til rosenkål

På pakken anbefalede de at man skar dem i halve og stegte dem på panden  i olie med salt og peber på
Hollandsk mad...anden del.

Hollandsk mad...anden del.

Jeg har fået forskellige friture stegte små ting, roulader med bl. I det første indlæg om Hollandsk mad fortalte jeg om deres mini rosenkål der IKKE bliver skamkogt, witlof (julesalat) med skinke i ostesovs, Zuurkool som er en art sauerkraut, uitsmijter og deres pandekager
Kyllingewraps med rosenkåls-salat

Kyllingewraps med rosenkåls-salat

Rosenkåls-salat med tranebær og croutoner. Pil de yderste blade af rosenkålen. Vend sammen med de lune rosenkål og drys med tranebær og croutoner
Stuvning med bønner og pilsner

Stuvning med bønner og pilsner

Stegte champignoner. Server med stegte champignoner og persille til f. grøntsager (jeg brugte rosenkål i kvarte og 1 stor gulerod). grøntsager (jeg brugte rosenkål i kvarte og 1 stor gulerod)

Madklubben Vesterbrogade

Tilbehøret var også dejligt passende og som tilvalg havde vi købt stegte kartofler. De andre ved bordet fik henholdsvis braiserede svinekæber og bagt torsk med rosenkål også de var meget tilfredse med resultatet

Stegte rosenkål

600 g Rosenkål - frisk eller dybfrost. 2 spsk. Vand. 0,5 tsk. Salt, groft. 1 spsk. Olivenolie

Medisterpølse med rødbedeappelsinsalat og stegte rosenkål

Karryporrer med medisterpølse og ovnstegte kartofler Traditionel, dansk mad i nye klæder. Majspandekager med stegt kylling og rosenkål Velsmagende fyld, som også sagtens kan serveres i almindelige madpandekager eller som en stuvning til