Rosenkål med frikadeller opskrifter

Æblekrydrede farsmuffins med rosenkål

Æblekrydrede farsmuffins med rosenkål

Sikke nogle fine Valentine frikadeller, man ville kunne lave i dem…. Små farsmuffins med bacon, æble og rosenkål er det sidste skud på stammen
Grov råkost med rosenkål og rødder

Grov råkost med rosenkål og rødder

100 g fintsnittede rosenkål. 2 gulerødder. 1 lille persillerod, pastinak eller et stykke selleri. 100 g finthakket grønkål
Varm rosenkålssalat

Varm rosenkålssalat

Før servering drysses der med frisk hakket persille og timian. Igår aftes fik vi helt almindelige danske frikadeller
Asian-style frikadunse på spyd med nudler

Asian-style frikadunse på spyd med nudler

Jeg vidste at jeg ville møde lidt modstand fra kæresten, da han ikke er alt for vild med fiskesauce, som jeg syntes hører sig til i de asiatiske retter
Fiskefrikadelle af torsk

Fiskefrikadelle af torsk

Søndag fik vi voksne frikadellerne sammen med en salat af rosenkål, gulerødder og saltede cashewnødder, og salaten blev spicet op med en vinaigrette med hvidløg, ingefær og koriander

Jægerens andefrikadeller

Jeg serverede en lækker kartoffelmos til og salat af grønkål, rosenkål, gulerødder, avokado, rosiner, lidt flydende honning, salt og peber
Open fish cake sandwich

Open fish cake sandwich

Rosenkål. Hak torsken groft med en skarp kniv, og hæld den i en skål. Fjern de grove blade på rosenkålen, og snit det i fine strimler
Vegansk julemad og catering anno 2017

Vegansk julemad og catering anno 2017

Rosenkål & grønkål med peberrod, sennep & purløg. Rødbedefrikadellermed kanel & ingefær. med æbler og svesker, lækker sauce, timian kartofler og rødkålssalat
Honningristede rosenkål

Honningristede rosenkål

frikadeller, medister og meget andet. Rosenkål tilsættes og rister med nogle min. Tilsæt honning, smag til med citronsaft, salt og peber
Traditionel med strejf af det utraditionelle

Traditionel med strejf af det utraditionelle

Sidste grønne indslag var rosenkålmed ingefær og mandler. For at frokosten ikke bar for meget præg af den tunge julefrokostmenu, valgte vi til de varme retter at blande den traditionelle medister og frikadellermed noget fra den mere vegetariske afdeling

Frikadeller med stuvet spidskål

Rodfrugter i fars med stuvet rosenkål Lækker vinterret. Frikadellermed kold kartoffelsalat På en ferie på Rømø smagte vi første gang kartoffelsalat med vindruer i – det

Lasagne med kylling og spinat

Majspandekager med stegt kylling og rosenkål Velsmagende fyld, som også sagtens kan serveres i almindelige madpandekager eller som en stuvning til

Maddagbog v.4

safranpasta med hjortesugo. SÆSON frikadeller, kartofler, brun sovs, hjemmelavet rødkål og asier. den traditionelle tomatsuppe med nøgleben og sennep (sammen med drengene fra Det Culinariske Corps + fruer)

Kødrand med blomkåls-ærter

Rodfrugter i fars med stuvet rosenkål. Sunde frikadellermed pasta og spinat. Sådan tilberedes kødrand med blomkålsærter