Jeg vidste at jeg ville møde lidt modstand fra kæresten, da han ikke er alt for vild med fiskesauce, som jeg syntes hører sig til i de asiatiske retter
Søndag fik vi voksne frikadellerne sammen med en salat af rosenkål, gulerødder og saltede cashewnødder, og salaten blev spicet op med en vinaigrette med hvidløg, ingefær og koriander
Sidste grønne indslag var rosenkålmed ingefær og mandler. For at frokosten ikke bar for meget præg af den tunge julefrokostmenu, valgte vi til de varme retter at blande den traditionelle medister og frikadellermed noget fra den mere vegetariske afdeling
Rodfrugter i fars med stuvet rosenkål Lækker vinterret. Frikadellermed kold kartoffelsalat På en ferie på Rømø smagte vi første gang kartoffelsalat med vindruer i – det
safranpasta med hjortesugo. SÆSON frikadeller, kartofler, brun sovs, hjemmelavet rødkål og asier. den traditionelle tomatsuppe med nøgleben og sennep (sammen med drengene fra Det Culinariske Corps + fruer)