Frisk kværnet peber. Hellere det end omvendt, da du fandeme hurtig kan få en udkogt eller endda brændt på hvidkål, mens du står og bakser med de der frikadeller
Jeg spiser altid stuvethvidkålmed ½ del stuvet, ½ del friskhvidkål, da jeg mener det er en skam, al den tygge-effekt forsvinder, når hvidkålen tilberedes, hvilket også gør, at du hurtigere føler dig mæt, idet du sætter din mund på arbejde
Børnene spiser sig ikke mætte i stuvethvidkål, så for at sikre de ikke går sultne i seng, så får de også lige en skive rugbrød med smør - Klik her for opskrift på rugbrød
Derudover er det jo altid lækkert mednogle gamle, danske "mormor-retter". Jeg synes fordelen ved stuvethvidkål er, at det er forholdsvist sundt og fungerer samtidig både som grøntsager og sauce til kødet - man sparer altså kalorierne fra sauce, remoulade eller hvad man ellers ville spise til kødet
M. m. d. e. n. r. t. s. u. p. g. o. ,. a. i. E. f. v. å. k. h. F. l. j. ø. b. T. I. P. S. æ. D. (. 4. ). 0. 1. 2. ½. c. 3. -. y. 5. H. K. R. 6. V. 8. 7. 9. N. G. O. A. B. é. l g
Skræl og riv gulerødder og løg groft på et rivejern og rør det til fars med havregryn og æg. Jeg har før postet opskriften på disse lækre vegetar frikadeller med gulerod
Retten er perfekt til dig, som gerne vil minimere kulhydratindtaget, da risene er erstattet med kål. Egentlig havde jeg tænkt mig at lave den ret med spidskål, men det kunne jeg ikke få i supermarkedet, så istedet lavede jeg den på hvidkål, hvilket også blev rigtig godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.