Blend rasp med løg, hvidløg, skinke og ost og rør det i farsen. Det er en efterligning af et farsbrød, vi fik i Italien sidste forår, og det kommer meget, meget tæt på originalen
Tilsæt også de færdigkogte linser, tomatpuré, rasp, persille, salt og chilipulver. Hak champignoner, peberfrugter og løg fint og kom dem på en stor pande
Rør først farsen med salt, peber, løg, rasp, ketchup og halvdelen af de hakkede tomater. Her er opskriften på en farsrulle, hvor smagen er inspireret af Italien – af pizza-Italien mere end klassisk-Italien – med tomat, løg, oregano og ost
Rør kødet sejt med et drys salt og rør æble, rasp, løg og mælk i farsen. Det er såmænd ikke, fordi de smager så meget anderledes end et farsbrød med de samme ingredienser – men – det bliver altså kønne at se på, og det er da sjovt at lege lidt med faconen på maden, ikke
Bland det sammen med hakket svine- og kalvekød, salt, rasp og æg, og krydr farsen med peber. Tag fadet med grøntsagerne ud af ovnen, og læg farsbrødetovenpå
rasp. Så valget faldt på et græsk farsbrød. Midt i al juleriet fik jeg lyst til mad fra nogle mere sydlige himmelstrejf, og da jeg skulle have testet den el-mikser der ligger en produktanmeldelse på, var det nødvendigt, at det blev en ret, som jeg kunne spise kartoffelmos til
Rør kød med rasp, salt, æg, finthakket rosmarin, løg og squash og smag til med salt og peber. Jeg havde gæster til aftensmaden igår og havde besluttet at lave et farsbrød