Konsistensen skal være lidt fastere end hvis du laver en frikadellefars ( af kalvogflæsk). Jeg har for nogle uger siden set et billede, af et lækkert okse farsbrødmed ost og bacon
Derefter åbnes toppen af bagepapiret ogfarsbrødet smøres med en blanding af olivenolie og honning. En ret som både mine forældre og bedsteforældre gennem tiderne har lavet utallige gange, i en hel traditionel stil, med enten røget spæk eller bacon
En rigtig hare er det jo ikke, deraf navnet, men selve farsbrødet skal formes som selve hareryggen. Det skal være sådan en aflang smal form og så skal den barderes med bacon i rigelige mængder
Smag til med salt og peber, og form til tre små farsbrød, som derefter rulles i baconstykkerne. Opvarm lidt olie og smør på en pande, og steg så farsbrødene på alle sider, til baconen er sprød
Fordel tomaterne i et ovnfast fad og læg farsbrødene på en rist ovenpå fadet. Server med kartoffelmos og hakket bredbladet persille på toppen og hyg dig
Jeg er stor tilhænger af farsbrød, man kan variere det i det uendelige og bruge hvad man har, og det passer sig selv i ovnen, mens man kan lave alt muligt andet
Heldigvis er han, lige som sin mor, indrettet med en ideologi om at hvis det er pakket ind i bacon, så kan det ikke være helt skidt, så haren gled ned og da det kom til stykket, så smagte den jo egentlig også sådan rimelig fantastisk
Farsbrødmed græsk inspiration og klassisk græsk salat. Formes og dækkes med bacon i skiver. Den græske salat består at tomater i skiver, agurk og peberfrugt i tern, smuldret feta, olivenolie, oregano og salt/peber
Denne opskrift på butterdej er som sagt medfarsbrød, og til det bruger jeg kalvekødogflæsk. Butterdej er en fantastisk ting, da det kan bruges med en masse forskellige ingredienser eller kødtyper, fx oksekød, fisk herunder laks, svinekød eller kalvekød