Løgene pilles og skæres på den brede led, så du står mednoget der ligner to, solide løgringe. I mens koges vandet op, ogpolentaen tilsættes en en tynd, jævn stråle
Lad dem afkøle og fjern skallen. Hak chokoladen fint Opvarm fløde og klaret smør. Hæld hakket chokolade i flødeblandingen og rør mens chokoladen smelter
Pasta ala creme med broccoli og hytteost. Smag grønsagstuvningen til med salt, peber og citronsaft. Svits hvidløg i olie på en pande med høje sider i få minutter
Koteletterne var lækre med en masse smag ogpolentaen var skøn. Efter meget overvejelse om hvor ledes bedst at give koteletterne bare en lille smule smag og ikke være jordens kedeligste middag, endte jeg med at lave denne lille ret
2 dl minut-polenta 4 1/2 dl vand Salt Peber 250 g mascapone En slat sødmælk 2 stykker kyllingebryst med skind 3 gode (og bløde) små chorizoer (køb dem i Irma – de er gode) 3 skalotteløg skåret i [
Smag til med salt og peber inden du severer dem til den cremedepolenta, som blot er den kogtepolenta blandet med mascaponen og smagt til med salt og peber
Fuldkorns pasta medcremet laksesauce ala FiloOpskriften er inspireret af min storesøster med få ændringer, og er ganske let at lave med meget få ingredienser påkrævet
Chili con carne ala Filo fyldt med "grøntsager" og toppet med creme fraiche. Jeg har spist det flere gange, kommet en masse i beholdere i fryseren, og taget det med på job til aftenvagterne
) Når jeg skriver sådan, er det fordi jeg flere gange efter at have set Mette Blomsterberg eller en anden dessert-vizard trylle den lækreste creme brulée frem, selv har stået med en halvflydende lækkersmagende vaniljecreme, der bare ikke er blevet rigtig stiv og derfor kun har sendt tankerne i retning af creme brulee pga
Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Jeg er vild med pastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet med pasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Rør lidt mel i ad gangen sammen med den hakkede chokolade, og tilsæt evt. Bedst som jeg sidder og brygger på den nye blog, og uden omtanke (for helt ærligt, hvem bruger min gamle skodblog til noget som helst
Denne enkle og lækre pastaret kan laves med mange forskellige grøntsager, efter smag og behag, men egner sig også rigtig godt som en køleskabs oprydder
Jeg er meget vild medtunsalat, tunmousse, tunbøf, tun, tun og atter tun. Tunen skal jo røres op mednoget, men jeg vil helst være foruden den syrlige undertone fra yoghurt eller cremefraiche, og samtidig har jeg ikke lyst til at bruge ren mayonnaise
For fedtfattig version, brug da mayonaise light samt græsk yoghurtmed lav fedtprocent. Missionen var nemlig at bikse en dejlig, let frokostsalat sammen med kylling
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.