Hvem tænker ikke forår og sommer når jeg nævner rabarber - så skynd dig at hive nogle af de lyserøde stænger op af jorden, så du kan forkæle familie, venner og kollegaer med denne lækre tærte
Serveres med en klat god creme fraiche. Tilsæt marcipanen. 150 gram groftrevet marcipan. 350 gram rabarber skåret i små stykker ca 1 cm. Vend 2/3 af rabarberne i dejen og kom det i en beklædt springform 20-22 cm. Drys de resterende rabarber hen over kagen og derefter bages kagen i 40-45 minutter ved 175 grader. 150 gram groftrevet marcipan. 350 gram rabarber skåret i små stykker ca 1 cm
Dejen til hornene er lavet med kærnemælk, der gør dem bløde og svampede, og så er de fyldt med syrlige rabarber og en sød marcipan-vaniljeremonce, rullet sammen og til sidst drysset med hakkede mandler
Det er dejligt vejr udenfor, og det er ved at være rabarbersæson nu, og det skal jo fejres med en skøn og ikke mindst nem kage medrabarber, marcipan og hakkede mandler
kom en klat marcipan blanding på den brede ende af hver trekant og nogle stykker rabarber ovenpå. Elsker lagkagehusets rabarberhorn, men syntes prisen er i overkanten
Dejen kan hurtigt røres med ske. Drys med mandelflager og perlesukker. 1 bundt rabarber ca. 3-500 gram (Kan erstattes med anden frugt). 1150 gram marcipan i tern (ca. Snit rabarber i 2 cm stykker. 1Bland sukker og vanille med skyr ell. 1Bland natron med mel og rør det i skyrblandingen. 1Tilsæt rabarber og marcipantern og rør godt. 1Smør et et tærtefad og fordel dejen heri med en dejskraber. 1Bag rabarberkagen 30-35 minutter v
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
En rigtig dejlig rabarberkagemed en god smag af rabarber (selvfølgelig), kokos og marcipan. Jeg havde surfet rabarberkager på nettet og endte med at tage udgangspunkt i en opskrift, jeg fandt hos Mad & Bolig Jeg ændrede dog på den undervejs og nedenstående får I min version
Den kan selvfølgelig også laves med pærer, rabarber eller hvad man nu har i stedet. For luksus-versionen kan du hælde lidt hakket, mærk chokolade over æblerne og komme lidt revet marcipan i crumble'n
kom derefter rabarberkompot (plus lidt af væden) ovenpå og slut af med mascarponecremen. Kom dem i et ildfast fad og vend dem med rørsukker, citronsaft og vaniljekorn/-stang (jeg havde ingen vaniljestang, så måtte nøjes med hjemmelavet vaniljesukker)