Bananerne til bananmuffins ligner jo i virkeligheden heller ikke en sydhavs delikatesse. Marcipan delen er baseret på min egen opskrift på lys marcipan, men er fortyndet med en ekstra æggehvide så det var nemmere at røre dejen jævn
Fyld muffinsformene halvt op med dej. 20-24 muffins. 5 æg piskes med. 5 dl sukker og røres med. 125 gr revet marcipan og. 200 gr frosne bær fordeles i muffinsformene og der fyldes op med resten af dejen. 5 æg piskes med. 5 dl sukker og røres med. 125 gr revet marcipan og
Jeg laver en lækker kage medmarcipan, blåbær og havregryn. Så den vil jeg lige lave med det samme. Til sidst kommer du små stykker af marcipan samt blåbær i dejen
Jeg laver en lækker kage medmarcipan, blåbær og havregryn. Så den vil jeg lige lave med det samme. Til sidst kommer du små stykker af marcipan samt blåbær i dejen
Jeg fandt opskriften den nemmeste kage, og de blev lavet som muffins i stedet for i en springform. Når smør og chokolade er smeltet røres det sammen medmarcipanen forsigtigt i æggemassen
Denne opskrift er en form for basis opskrift, så hvis du ikke er særlig vild medmarcipan eller chokolade, så kan du altid skifte det ud med hindbær, mandler eller noget andet lækkert