Den kan selvfølgelig også laves med pærer, rabarber eller hvad man nu har i stedet. For luksus-versionen kan du hælde lidt hakket, mærk chokolade over æblerne og komme lidt revet marcipan i crumble'n
Jeg venter med at smulder crumblen ovenpå rabarberne til lige inden det sakl bages, så det ikke stå og bliver blødt af alt den væske rabarberne smider fra sig
Den færdige "crumble"Jeg søgte på nogle grundopskrifter på nettet og kombinerede dem og ændrede også lidt undervejs, jeg valgte at bruge de bær vi havde i fryseren så det blev en kombination af bærsymfoni, brombær og hindbær men man kan også bruge rabarber og her er hvad det endte med
start med at rense rabarber og vask æbler. Der er ikke noget ekstraordinært over denne crumble, men kager med mørdej (masser af smør), er nu på min top tre-liste over ynglings kager
Sidste år lavede jeg denne rabarbercrumblemed, rosmarin, ingefær og marcipan(. I sommerhuset lavede min svigerfar rabarbercrumble udfra en opskrift i et gammelt Alt for Damerne