Drys kålen med salt og sukker og lad den stå på køkkenbordet mens det øvrige tilberedes. Rør olie med citronsaft, fløde og sennep og vend dild i dressingen
Rå smager de også godt, når de rives og anvendes til råkostmed en god dressing. De fleste børn kan godt lide råkostsalat hvis de kan se hvad der er i og det kan de i denne salat
Bland hvidkål og råkost. Bland kål-råkostblandingenmed quinoa, mandler, soltørrede tomater og oliven. Puls alle tre dele plus æblet i foodprocessor til råkost
specielt når det indtages frisk som i en råkost. Tilsæt Hvidkål, Gulerødder og Grønkål og lad igen retten stå og hygge til grøntsagerne er #optaget” af saucen
Drys kålhovedet med lidt salt indvendigt og gem den udgravede kål til råkost. Kog sovsen lidt ind og smag den til med citronsaft, sukker, salt og peber
med en råkost på æble og gulerødder med rosiner. Varm kokosolien op i en tykbundet gryde (bedst med keramisk slip-let), og brun hvidkålen let ved middel varme
Linsedellerne og råkosten passede perfekt til. Smag til med salt og peber. Råkostsalaten lavede jeg af 2/3 revet gulerødder og 1/3 fint hakket hvidkål, jeg bruger en foodprocessor, men en kniv og tålmodighed kan også klare det