Kyllingeboller i ingefær-peanutbuttersauce
Mit crunchy køkken
Mit crunchy køkken
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Kødboller
  • 500 g hakket kyllingekød (www.allegaardenskylling.dk)
  • 1 lille løg eller skalotteløg
  • 1 lille frisk rød chili eller tørret chili efter smag
  • 1 cm frisk ingefær
  • revet skal af 1-2 økologisk limefrugt (eller 1 citron)
  • salt, peber
  •  
  • Sauce
  • 1 løg
  • 2 cm frisk ingefær
  • 400 g fint snittet hvidkål (eller så meget som du selv ønsker, at hvidkål skal dominere)
  • 1-2 fed hvidløg
  • 2-3 spsk økologisk jomfru kokosolie
  • 3 spsk økologisk crunchy peanutbutter
  • 1-2 dl kogevand
  • 2,5 kokosmælk eller 2,5 dl fløde
  • evt. 1 spsk.finthakket syltet ingefær
  • salt, peber

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.