Jeg elsker en god omgang mad i wok med masser af grøntsager og masser af knasende sundhed. Det tager ikke mange øjeblikke at lave denne lækre ret, som er fuld af vinterens grøntsager
det høje indhold af fuldkornsmel bliver bolleren ikke helt så luftige som min normale bløddej, men de smager stadig super godt og er meget blødere end man lige forventer
Det asiatiske køkken er så fuld af smag og med hverdags ingredienser, kan nye smagskombinationer frembringes på måder der er svært i det vestlige køkken
Skær kødet i mundafrettet stykker- stil til side i en skål så det opnår stuetemperatur. Vask dine ris grundigt i koldt vand, og bring dem til kogning efter anvisning
Få ingredienser og masser af smag. Anret retten med finthakket forårsløg og purløg. Kom kødet i en skål med riv ingefær og hvidløg i sammen med en god portion peber og soja saucen, bland det hele godt og stil til side
En god og let hverdagsret med masser af gode grøntsager. Der skal bruges forholdsvis mange ingredienser, men måske du allerede har en del af dem i dit basiskøkken
Efter jeg er begyndt at spise LCHF, er jeg blevet mere og mere sart overfor færdigproducerede madvarer - ogkødboller fra køledisken i supermarkedet er nok nogetaf det mest tarvelige, jeg kan komme i tanke om (jeg aner jo ikke hvad de har puttet i eller hvor kødet kommer fra
Denne suppe er en variant af den traditionelle japanske ramen-suppe. Du kan også bruge bønnespirer eller babyspinat i suppen, ognogen serverer også denne traditionelle japanske suppe med et halvt kogt æg i
Kødboller. Når det regner og rusker udenfor, er det en sand lise for sjælen at spise en god varmt ret. Alle ingredienserne til kødbollerne blandes godt sammen i en skål
Super lækker asiatisk inspireret aftensmad. Nu skal du til at samle retten dine kødboller burde være færdige nu og skal nu ned i glaseringen rør rundt i et par minutter til kødbollerne er godt glaseret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.