Rådyrbov i gryde med gode grøntsager Lørdag blev en rådyrbov tøet op og lavet til en lækker gryderet med grøntsager, enebær og rosmarin – en oplagt mulighed for at spise efterårets bedste ‘comfort food’ som tilbehør – mos Dalsgaard i Skivholme
Vildtgryde: rådyrbov i klassisk vildtsovs Normalt laver man den til stegt dyrekød, men i en gryderet med rådyrbov er den mindstlige så god. rådyrboviklassiskvildtsovsDalsgaard i Skivholme
Rådyr i gryde og kartoffelmos med kål og citronRådyrbov er lang tid om at blive mør. Alle gryderetterlignerhinandenlidt. Hvadenten det er okse, svin eller vildtDalsgaard i Skivholme
Tilbehør til vildtRådyrbov - en dejlig, varm gryderet. Rådyr igryde - endnu en dejlig, varm gryderet og opskrift på en lækker kartoffelmos med kål og citronDalsgaard i Skivholme