De små frugter, der ligner en mellemting mellem æbler og kirsebær, er stenhårde og sure og kan ikke spises rå, men du får den fineste gelé – den kan minde om ribsgele, men er lidt mere pikant og syrlig i smagen, så har den en helt speciel indbydende farve
Den er rå, og den er sukkerfri. Den dejligste opskrift på en æblekage i verdensklasse får du her. Æblesæsonen er på sit højeste, så hvorfor ikke udnytte, at du kan få æbler til en billig pris – måske endda gratis, hvis du selv finder frem til æbletræet
Ævlesæsonen er over os, og en hurtig og nem måde at spise dem på, er ved at lave råæblekage. Her til holder jeg af at bruge denne hjemmelavede æblekagerasp
og rådner i de danske haver. I stedet for at gemme de rå æbler, kan. Æblerne på træet i min have er små og runkne og fyldt med
Masser af kager
Æblerne var dengang sure og egnede sig ikke til at spise rå som vi gør nu til dags, hvor vi har mange forskellige sorter, at vælge imellem alt efter, hvad de skal anvendes til
Skræl æblerne og riv dem på et rivejern –det grove. Knus makronerne ( kan gøres i en frysepose, så beholder man også de små stykker) og bland det sammen med æblerne i en skål
Blend alle ingredienserne til den råæblekage groft, og fyld det hele i et højt glas. Blend nu den let optøede banan sammen med proteinpulveret, og læg massen oven på æblekagen
150 g rå marcipan75 g sukker75 g blødt smør2 æg, let sammenpiskedeKom marcipan og sukker i en skål. I søndags var vi ude ved mine forældre at spise da min far havde fødselsdag, hurra
150 g rå marcipan. 50 g revet rå marcipan. 150 g rå marcipan. Æblekage. Af Kokken Efterlad en kommentar. Udskriv opskriftSkær æblerne i tern og kom dem i en gryde, kom vand i, så æblerne lige er dækket – kog dem i 4-5 minutter