Det er to år siden, vi sidst lavede porchettapå grillen. Næsten på dato. Dette indlæg blev udgivet i Gris, Lidt af hvert, Opskrifter og tagget Opskrifter, Porchetta
En opskrift påPorchetta - en italiensk klassiker. Fordel det hele på kødet. Dette indlæg blev udgivet i Gris, Lidt af hvert, Opskrifter og tagget Opskrifter, Porchetta
Nu skal stegen rulles, start med den kødflap der ikke har svær på. Hvis du har en opsats til kødet, brug da denne ellers placer stegen midt på grillen, smid et par træ stykker eller røg flis på kullene og læg derefter låg på og lad stegen stå i 3 timer. hælde lidt ekstra kul på for at holde varmen oppe og har du termometer i låget skal den helst stå mellem 180-200 grader, smid også gerne lidt mere røg flis på undervejs for at give så meget røg smag til kødet som muligt. Når stegen har en kernetemperatur på 70 grader tages den til side og hviler 10-15 min
Smør blandingen ud på bagsiden af svineslaget og bind denne stramt sammen med stege-garn. Hvis det er direkte på grill, er det ved indirekte varme og vendes ca
Hjemmelavet porchetta, grillet med et rotisseri. Men da der er stor forskel på eks. hvilen sød sennep du køber, vil jeg altid anbefale at smage på maden
Jeg har længe været lidt træt af at vi ikke kunne påmontere et rotisserie på vores grill, for jeg ville jo gerne kunne lave porchetta og andre ting ala det på grillen og ikke kun i ovnen