En opskrift påPorchetta - en italiensk klassiker. Fordel det hele på kødet. Det gode vejr får i hvert fald mange til at tænde grillen – også vores – så her er en rigtig lørdagsopskrift til den
Hvis det er direkte pågrill, er det ved indirekte varme og vendes ca. Smør blandingen ud på bagsiden af svineslaget og bind denne stramt sammen med stege-garn
Hjemmelavet porchetta, grillet med et rotisseri. Men da der er stor forskel på eks. Den er utrolig nem at lave, og går om snørebånd til en kondisko, sammen med grillet kartofler
Jeg har længe været lidt træt af at vi ikke kunne påmontere et rotisserie på vores grill, for jeg ville jo gerne kunne lave porchetta og andre ting ala det pågrillen og ikke kun i ovnen
Men et godt bud er oksefilet eller porchettapågrill med grøn salat og nyopgravede kartofler. Nu skrev jeg jo i sidste uge, at jeg skulle til bog-release på Anna Bogdanovas nye bog "Veldrejet"
Vend den, og gør kunststykket efter på alle sider, så du nærmest står med en lille, sprød blanding af en flæskesteg og en porchetta til slut, hvor sværen er sprød hele vejen rundt
porchettaen med kold kartoffelsalat, spinatsalat og flutes. Sæt kødet på rotisseriet pågrillen. Bred svineslaget ud på et skærebræt med sværen nedad, og bank det let ud
Den blev kaldt en grillporchetta. "Porchetta er en italiensk inspireret steg af svindebryst og svinefilet, som er krydret med aromatiske krydderurter, peber og hvidløg
Porchetta tilberedning. Grill roastbeef. Brunes på en glohed pande i en anelse smør i 5 minutter. Sættes i ovnen ved 150 grader i 30-40 minutter, til den har en kernetemperatur på 54-56 grader