Jeg kan slet ikke komme mig over hvor fantastisk denne is er. Ikke alene kan den laves både laktose- og sukkerfri, men smag og konsistens er også helt uforglemmelig
Det der adskiller granola fra musli er, at de ristes tørre i olie eller honning, hvorpå de bliver blanke og sprøde (det gør min dog ikke helt, da jeg synes denne tekstur er endnu bedre)
Sund og enkel granola, lavet til parfait - vanillecreme og evt. Resultatet her er samme opskrift, men tilsat et lag med frisk hindbærcreme, der giver en frisk og sommerlig smag til isen
Denne is er mere sorbet end parfait. Men jordbærisen kan laves mere eller mindre fed og cremet afhængig af, hvilken slags kokosmælk, du bruger, se tip nedenfor
Parfait er per definition lavet på fed piskefløde og ikke ret meget andet, og for at gøre den en smule sundere erstatter jeg altid piskefløde med Maizena til piskning
Chokolade parfait - is uden ismaskine. Det er utrolig let at tilberede din egen isdessert. Da det var en stor succes at tilberede vanilje parfait, fik jeg også lyst til at prøve med en chokolade parfait
Den er lavet på piskefløde, og det er derfor en parfait. Derfor har jeg i dagens opskrift lavet et alternativ til risalamande men med mange af de samme elementer
Når man ikke har nogen ismaskine, er det svært at lave en god flødeis, men her er opskriften. Pisk det sammen over vandbad (en gryde med kogende vand) til massen er hvid, luftig og stabil, godt og vel håndvarm