Panerede muslinger opskrifter

Tapas

Tapas

Ingredienser til mejillones con mantequilla y hierbas (muslinger med smør og urter). Skrub muslingerne, og fjern skægget
Sjovt at prøve noget nyt

Sjovt at prøve noget nyt

Når låget fjernes skal alle muslinger være åbnet, dem der ikke er, smides ud. 4 personer som forret1 kg muslinger - vi brugte frossen2 forårsløg1 fed hvidløg, fint hakket250 ml hvidvin1 tsk karry pulver100 ml flødeBruges der friske muslinger, så husk at rengøre dem godt, og smid dem ud der allerede er åbnet. Hæld muslingerne i gryden og lad dem koge i 3 minutter ved høj varme (lidt længere hvis man bruger dem fra frossen) med låg. 1 kg muslinger
Kamskjell i safransaus ((♥))

Kamskjell i safransaus ((♥))

Kamskjell (Pectinidae) er en familie i klassen muslinger, som hører til rekken bløtdyr. Denne familien skiller seg fra andre muslinger først og fremst ved at hengselen med ligament og lukkemuskelen mellom skalldelene er betydelig større
Friteret Kammusling med trøffelmayo på syrnet salat

Friteret Kammusling med trøffelmayo på syrnet salat

Tag kammuslingerne og rens og tør dem af. kom, mel (krydret med salt & peber), pisket æg og rasp i hver deres skål og paner muslingerne i først mel, æg og rasp og sørg for at de er ordentligt dækket