))1 tsk muskat1 tsk kanel1 tsk sort pebersalt 1 kop ris (Jeg bruger pakistanske Blue Diamond ris, som er halvt parboiled, de er super da de ikke klistrer og kornene er smukke lange)1,5 kop hønsefond*en god håndfuld usaltet blandede nødder (smuttede mandler, cashew, pinjekerner, pistacie) 1
Jeg har hørt, at man kan købe Everest Spices i indisk/pakistanske forretninger i Danmark. Dette indlæg blev udgivet i Kylling, Lidt af hvert, Opskrifter og tagget indisk mad, kylling, Opskrifter
a dufte fra de indiske og pakistanske krydderier, som jeg bare blev nødt til at spise selv. Kender i det når man har lyst til at banke på folks dør og spørger om man må smage noget af deres mad
1 kop ris (Jeg bruger pakistanske Blue Diamond ris, som er halvt parboiled, de er super da de ikke klistrer og kornene er smukke lange)1,5 kop hønsefond*. 1 kop ris (Jeg bruger pakistanske Blue Diamond ris, som er halvt parboiled, de er super da de ikke klistrer og kornene er smukke lange)