1 pose pinjekerner, ristet på en tør pande. 4) Bland dressingen på creme fraiche, mayonaisse, honning, sennep, salt og peber og vend godt rundt i salaten
IngredienserEt broccolihoved, udskåret både i blomster og i tern (af stilken) - koges/dampes i 2 min Et rødløg i tern1 Dåse økologiske artiskokker, skåret i kvarte100 g Edemame bønner1/2 dåse økologiske kidneybeansEn håndfuld nødder (fx hasselnødder, mandler, paranødder eller valnødder), svitset på pandenDressing
M. å. s. k. e. r. j. g. i. d. n. t. l. æ. a. f. b. o. c. ,. m. ø. p. u. ´. J. h. v. D. E. G. T. U. -. P. 3. 0. ½. 1. q. (. ). 5. 4. 2. y. /. B. L. H. x. V. O. S. I. K. *. ". 9. ö. N. e g
E. n. y. d. e. r. s. t. v. l. m. a. g. o. i. ,. æ. k. h. å. j. u. f. ø. S. c. b. /. -. x. p. (. ). B. ". M. 4. 1. 8. 7. 6. O. 5. 2. 0. 3. &. L. R. F. D. H. T. I. P. J
Rist solsikkekerner på en tør pande, køl af og drys over salaten ved serveringen. Der har været hygge inde hvor jeg blandt andet har lavet en broccolisalat med granatæble og dadler
Hæld vandet fra og lad broccolien dryppe og køle af på et viskestykke. Broccolisalat med æbler og rosiner (tilbehør til 4 personer). Broccolisalat med æbler og rosiner (tilbehør til 4 personer)