Pisk friskost, flormelis, vanillekorn, æg og creme fraiche sammen og fordel over kiksebundene. Knus kiksene i en minihakker eller med en kagerulle og rør dem sammen med smeltet smør
Denne her Cheesecake er ikke sund, men den er en lidt sundere udgave end de traditionelle “ostekager”, da jeg har skiftet nogle af ingredienserne ud med, hvad jeg mener er lidt sundere alternativer
(Det må ikke være for varmt når det skal hældes på ostekagen, da den ellers vil smelte. Jeg er vild med citroner og da jeg så denne opskrift på youtube skulle der prøves noget lignende hjemme i mit eget køkken
Man kan selvfølgelig lave den naturel, uden andet end den vidunderlige kage i sig selv, man kan give den et lag af frugt og gele på toppen eller give den et efterårs-twist og servere med varm frugtkompot
vand op i en gryde sammen med jordbærerne. Den færdige ostecreme smøres over kiksebunden. Ved en håndvarm temperatur hældes den flydende jordbærsaft over ostekagen og kagen stilles tilbage på køl i min 2 timer
Laver den gerne når jeg vil gøre kæresten glad for han er også helt fjollet med den. flormelis, æg og en ½ tsk vanilie ekstralt godt sammen til det bliver en glat masse og hældes over kiksebunden