Fordel over kiksebunden og lad cheesecaken stå på køl i minimum par timer eller natten over (det er vigtigt for smag og konsistens, at den når at køle helt ned igen)
Tag kagefadet med kiksebunden ud af køleskabet og hæld skyrfyldet over. Min gode veninde Sara laver en rigtig dejlig cheesecake, som har inspireret mig til at lave en ernæringsforbedret udgave af den traditionelle cheesecake med flødeost og digestive kiks
Pisk friskost, flormelis, vanillekorn, æg og creme fraiche sammen og fordel over kiksebundene. Super lækre cheesecakes til eftermiddagskaffen eller dessert
Denne cheesecake er ret klassisk opbygget med en lækker kiksebund af digestive, en mild flødeostecreme med et twist af lidt citron samt en lækker blåbærgele og lidt friske blåbær på toppen
Kom skyren ovenpå kiksebunden og køl den i minimum 4-5 timer, gerne natten over. Den her kage er simpelthen for god til at være sand – Lækker, nem, hurtig og ret sund