Oksesteg tilbehør opskrifter

Ovnbagte jordskokker med pesto

Ovnbagte jordskokker med pesto

Skrub jordskokkerne omhyggeligt og del dem evt, hvis de er store. Gnid jordskokkerne med olie, drys groft salt på og bred dem i en lille bradepande eller på en bageplade med bagepapir – så de ligger jævnt i ét lag
Spinatkugler i bacon

Spinatkugler i bacon

Serveres som tilbehør til oksestegen, som en del af brunchbordet, til tapas eller noget helt fjerde. Hovedretten bestod af det lækreste stykke oksesteg, serveret med kartofler, dampede grøntsager, sovs og så sådan nogle spinat tingester i bacon
Sommersimret urte og rødvinsmarineret tykkam

Sommersimret urte og rødvinsmarineret tykkam

Tykkam, den udskæring man traditionelt bruger til gammeldags oksesteg, er ikke grillegnet. Om smagen bliver vinterlig eller sommerlig ligger i valg af marinade og i tilbehøret
Rødløgsmarmelade

Rødløgsmarmelade

2 rødløg. 1 dl Muscovadosukker. 1 dl eddike. 1 tsk salt. ½ tsk groftmalet sort peber
Rösti af rodfrugter

Rösti af rodfrugter

500 g blandede rodfrugter, fx persillerod, gulerod, pastinak og knoldselleri. 1 stort løg. 1 spsk.  frisk timian eller rosmarin
Krydret tomatfad - af en rest steg

Krydret tomatfad - af en rest steg

en rest afpudset steg, fx flæskesteg, lammekølle eller oksesteg. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg en rest afpudset steg, fx flæskesteg, lammekølle eller oksesteg 5 forårsløg i tynde ringe ½ dl hakkede friske basilikumblade 175 g Karolines Køkken® Pasta- & gratineringsost 30% 1 dåse hakkede tomater 1 rød peberfrugt i små tern 2 finthakkede zittauerløg 3 spsk sød chilisauce 1 tsk groft salt 75 g sorte og grønne oliven Pynt frisk basilikumblad Tilbehør 300 g tørret fuldkornsspaghetti
Restemad

Restemad

Jeg er bare ikke den største fan af kold oksesteg, da det for mig smager alt for meget af koldt blod
Paleo madplan uge 10

Paleo madplan uge 10

Rester af oksestegen fra søndag- dog uden så mange carbs. Så tilbehøret bliver de grønne bønner med mandler og soltørret tomat
Oksegryde m. tilbehør

Oksegryde m. tilbehør

oksesteg. asparges & tilbehør. oksesteg. Tilbehør. Oksegrydesteg m. Antal. 6 personer. Tid. Forberedelse 5-10 min. 2 timer stegning

Porre-kartoffelfad

Retten er god både som tilbehør til grill-bøffer og grill-kylling. Gammeldags oksesteg i Römertopf & Kartoffelmos m/persille 2 tsk
Brunede kartofler med sesam

Brunede kartofler med sesam

Jeg skulle i går lave en langtidsbagt oksesteg og lavede disse kartofler som tilbehør. Egentlig er brunede kartofler noget man spiser til jul men jeg elsker dem og har her piftet den traditionelle version op med sesam og citronsaft