Kammuslinger i guld og sølv, agurkeskum og teriyaki. Retten var kammuslinger som lige havde ramt en brandvarm pande, så der dermed havde stegeskorpe, men stadig var rå indeni – helt som den type muslinger nu engang skal være
Resten af nytårsmenuen. kammuslinger (eller hummerkød). Så bliver det da ikke meget smukkere. Jeg lavede med stor succes og begejstring fra gæsterne denne lækre dessert til nytår 2016
kammuslinger (eller hummerkød). Jeg skal for første gang i MANGE år ikke selv stå for nytårsmenuen og kan derfor ikke give jer inspirationsopskrifter fra min egen nytårsmenu 2018
Anret kammuslinger, glaskåltern, ærter og ærtemayonaise på en stor tallerken. Her er min nytårsmenu til 2 personer. _____Første forretKammusling med glaskål og ærterAnden forretLøgconsommé med røget helleflynder, blødkogt æg og fritterede løgringeMellemretChampagnegranitéFørste hovedretJomfruhummer og fritteret torsk med champagnesauce og ræddikesalatAnden hovedretGammeldags oksesteg med katoffelterrine og selleripuré med ramsløgDessertPistaciecreme med pistaciekaramel og vanilleis_____Kammusling med glaskål og ærter4 kammuslinger1/2 glaskålÆrterÆrtemayonaiseOlivenolieDildFrys kammulingerne (eller køb dem frosne) og snit de frosne muslinger i tynde skiver på mandolinjern. 4 kammuslinger