Ideen til menuen var oprindeligt "finanskrise". Et vist mådehold blev da også opretholdt i retterne. Der er for eksempel ingen rigtigt dyre udskæringer af kød eller skaldyr
S. e. l. v. o. m. d. t. r. p. a. g. s. i. n. y. å. f. ,. k. I. u. M. b. æ. D. h. ø. V. (. ). c. -. K. 1. 0. 4. 3. 2. 5. j. H. P. R. F. L. B. 7. N. z. A. C. E. ½. %. 8. O
Nytårsaften 2013/2014 vinder klart prisen for den bedste nytårsaften indtil videre. Alt gik op i en højere enhed – skønne venner, god vin, fantastisk udsigt, rigeligt champagne og en menu der sagde spar 2
N. y. t. å. r. e. s. k. a. l. v. f. ø. g. i. j. m. d. o. c. h. p. n. V. u. (. 7. ). S. z. K. æ. /. b. ,. T. 4. 1. 5. 0. Æ. D. q. J. 2. 3. H. A. I. B. M. ". P. C. -. E. O. w. G. e l
Første nytår i blogosfæren måtte fejres på behørig vis. Her er min nytårsmenu til 2 personer. _____Første forretKammusling med glaskål og ærterAnden forretLøgconsommé med røget helleflynder, blødkogt æg og fritterede løgringeMellemretChampagnegranitéFørste hovedretJomfruhummer og fritteret torsk med champagnesauce og ræddikesalatAnden hovedretGammeldags oksesteg med katoffelterrine og selleripuré med ramsløgDessertPistaciecreme med pistaciekaramel og vanilleis_____Kammusling med glaskål og ærter4 kammuslinger1/2 glaskålÆrterÆrtemayonaiseOlivenolieDildFrys kammulingerne (eller køb dem frosne) og snit de frosne muslinger i tynde skiver på mandolinjern
Ideen til menuen var oprindeligt "finanskrise". Et vist mådehold blev da også opretholdt i retterne. Der er for eksempel ingen rigtigt dyre udskæringer af kød eller skaldyr
Chokoladekage med chokolademousse – den perfekte fødselsdagskage til et chokoladeøre. December. En måned spækket med hygge, gæster, besøg, levende lys, hjemmebag, hemmeligheder og alt derimellem – for de fleste i hvert fald
Rosenkålspureen kan med fordel serveres som forret til Nytårsmenuen. Brussels sprouts puree (på engelsk) synes jeg lyder sjovt, og minder mig om den dejlige tid på sygeplejerskestudiet med nogle søde studiekammerater
En super forret til nytårsmenuen. Torsk i savoy med beurreblanc sauce6 store blade fra et savojkål600 gr torskefilet6 tsk grov dijonsennep2 dl hvidvin1 dl vandBeurre blanc1 stort skalotteløg1 dl hvidvinseddike5 dl hvidvin500 gr koldt smørSalt og peber1 bundt dildFjern stokken i bladene
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.