I stedet for at hænge fast i en løgn om, at jeg bare kunne skubbe lækkersulten væk, når den bød sig eller kvæle den med viljestyrken, så indså, at sunde og lækre løsninger virker meget bedre for mig
Lad kagerne køle helt af og pynt med frosting. Tilsæt smeltet kokosolie og kokosmælk. 50 g kokosolie (gerne med smag). Hæld i 12 muffins forme ( jeg anvender en form fra Ikea). 50 g kokosolie (gerne med smag)
Derefter blender du dine hele æg med hytteost, kokosolie og bananen, til sidst tilsætter du mælken. 5 muffins skal du bruge. 1 spsk kokosolie (smeltet). Muffinsene bages i ovnen ved 180 grader i ca. 1 spsk kokosolie
Start med at mose bananen og røre den sammen med smeltet kokosolie, rosiner og grofthakkede nøder. De er allerbedst lune på dagen med koldt smør på, så portionen er ikke så stor og var herhjemme væk, inden dagen var omme – du kan dog nemt lave dobbeltportion, hvis du ønsker flere muffins
Hvis du ikke bruger silikone, kan du med fordel smøre dine forme med en lille smule kokosolie. Jeg har før lavet morgenmadsmuffinsmed banan og mysli (de kan findes lige her), og jeg tænkte, at jeg snart måtte i gang med en ny version
kokosolie (ca. Kolde chokolademuffinsmed kakaotopping – Uden gluten og tilsat sukker. Da jeg i sidste uge holdt fødselsdag for familien havde jeg bagt disse bananmuffins m