Intet vækker bedre minder end god gammeldags mad, man kan som regel huske en eller anden hyggelig stund i selskab med ens forældre eller bedsteforældre
Min mor der den bedste i verden til mange ting. At bage banankage er ingen undtagelse. Her har jeg forsøgt mig med en variant af hendes kage, der er dog små ændringer i forhold til hendes opskrift
I vores familie har det altid været traditionen at mormor var den der lavede fedtkagerne til jul. Da min mormor desværre ikke er her mere, har jeg eksperimenteret og fundet frem til en opskrift der kommer rigtig tæt på hendes sønderjyske fedtkager
Til aften vil jeg spise nemt, lækkert og farverig mad og drikke et stort glas rødvin til. Jeg håber virkelig, at der om 20-30 år stadig er noget som hedder efterløn eller pension
Men jeg har faktisk en veninde, som har en anden veninde, som har en svensk mormor. Hun hævder – altså venindens veninde – at hendes mormor har givet hende en opskrift, der til forveksling ligner denne, og der hedder kagen ’mockaruter’ (mokkafirkanter)
Mormors fødselsdagsboller Fastelavnsboller. Mad over bål. Mad over bål. Boligmagasinet har været så søde at dele billedet af vores fastelavnslækkerier på deres Instagram
3/4-1 dl affedtet mandelmel fra Funktionel Mad. 3/4-1 dl affedtet mandelmel fra Funktionel Mad. Glutenfri og sukkerfri mazarintærte – og som med alle andre kager, så er ét stykke sjældent nok
Den minder om min mormorsmad, hvilket jo altid er en ret så fornøjelig smagsrejse. Men hvis man ikke og er hjemme til mad et par dage, har man altså bare pludselig mange grøntsager