Smeltende mør kinakylling med spidskål. Udgivet den 22. juni 2016 by Karen Engell Dalsgaard. Jeg har altid været vild med de fløjlsbløde, møre kyllingestykker i retterne på kinesiske restauranter, og jeg har altid troet, det var noget helt specielt kinesisk, de kunne på de restauranter
14 Flares. ×. Det her chokoladebrud er lavet på chokolade og ægte kærlighed. Der er bare et eller andet ved chokolade, med mandler og overtrukket af lidt mere chokolade – jeg elsker det
s. k. r. u. e. t. n. a. f. m. i. l. o. g. å. b. d. I. h. v. B. H. ,. J. O. p. -. y. ø. æ. S. Å. P. z. é. (. ). D. j. K. 2. 0. 1. 7. 5. F. c. G. 3. E. M. L. R. 9. A. x. ". N. C. T. Ø. ½. 8. U. 4
Fit mor7. august 2014 by mariemarolles 2 Comments. Ok, det her er måske det indlæg, der har været aller aller sværrest at trykke udgiv på, så vær lige søde ved mig, ikke