Mørkt øl skulle også smage godt til kylling. Sæt Römertopfen i blød i vand i en halv time. Fyld den herefter med løg skåret både, hele hvidløgsfed og halve gulerødder
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Rukiye Benli erforfatterinden bag ”Mit tyrkiske køkken – fra dolma til delight”. Hendes forældre ertyrkere og allerede som barn lærte hun en masse om tyrkisk madlavning afkvinderne i hendes familie og omgangskreds
Herer et lille uddrag af nogle af de billeder jeg har taget igennem året. Jeg havde en masse skønne rejser, hvor jeg fik en masse mad-inspiration, jeg underskrev kontrakt på en ny kogebog med Politikens forlag, jeg blev gift med manden i mit liv og jeg har været med til, at starte firmaet GreenOS, et Vegansk Online Supermarked
minutter før du skal igang med dejen. Herefter opløses gæren og der tilsættes maltsirup. Hvedemel, salt og maltmel tilsættes, og der røres rundt med en grydeske indtil alt melet er vådt
s. k. r. u. e. t. n. a. f. m. i. l. o. g. å. b. d. I. h. v. B. H. ,. J. O. p. -. y. ø. æ. S. Å. P. z. é. (. ). D. j. K. 2. 0. 1. 7. 5. F. c. G. 3. E. M. L. R. 9. A. x. ". N. C. T. Ø. ½. 8. U. 4
Mit lækre morgenmadsbord bestod i dag af scrambled eggs, bacon, ristet rugbrød, amerikanskepandekager med ahornsirup, blåbær, flødeskum og ristet mandler, pandekagerne fik lige en ekstra klat flødeskum og sirup efter billedet blev taget )
Et andet problem, der nemt kan opstå i vores familie er pasta, pasta, pasta… Mine børn ELSKER pasta… Hell, JEG elsker pasta… Søde Jette har løst mit store maddilemma
Det føles på en eller anden måde altid lidt grænseoverskridende at skulle skrive eller fortælle om mit eksem, men jeg håber, at jeg med dette indlæg kan inspirere og dele ud af min egen erfaring til glæde for andre, der også er ramt af eksem og hudlidelser – og måske at andre også har lyst til at dele deres historie og erfaring med mig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.