Næsten morgen blander du de resterende ingredienser i skålen. 1. Kom knækkede rugkerner, hvedekerner, hørfrø og solsikkefrø i en stor skål sammen med vandet og surdejen
s. k. r. u. e. t. n. a. f. m. i. l. o. g. å. b. d. I. h. v. B. H. ,. J. O. p. -. y. ø. æ. S. Å. P. z. é. (. ). D. j. K. 2. 0. 1. 7. 5. F. c. G. 3. E. M. L. R. 9. A. x. ". N. C. T. Ø. ½. 8. U. 4
(Brugte i denne sammenhæng “ægte” bagepapir, og ikke de genbrugelige jeg plejer – fordi, det er nemmere at klippe pastaen, når det stadig hænger på papiret)
Müsliboller er perfekte som hurtige snackbrød, og man kan lave dem i mange forskellige størrelser, så det lige passer som en god snack i mellem måltiderne, selvom de også er rigtig lækre som morgenbrød
ca. 30 stk. 300 g. mørk chokolade 70%1 dl. piskefløde4 spsk. honning20 g. smørkakaopulver til at trille kuglerne iHak chokoladen fint og kom det i en skål
&. &. P. y. h. a. T. r. o. e. d. i. k. ,. j. g. v. l. m. n. s. t. æ. f. ø. å. E. D. p. b. M. u. C. S. N. (. ). c. I. G. B. J. '. z. -. F. H. w. 2. 5. K. 3. /. 4. 1. 8. L. O. A. R. V. 0. |. ) g
Opskriften er min mors, og jeg har heldigvis fået lov at dele den med jer. Selvom jeg ikke længere bor hjemme, får jeg heldigvis sendt forsyninger hjem til min egen fryser, så jeg nyder stadig godt af mors hjemmebag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.