Mørbrad ifad – Normalt når du får mørbrad ifad eller får mørbradgryde, så er mørbraden altid skåret imindre eller større tern, stykker eller skiver, inden den blivertilberedt
I går aftes stod menuen på en ny udgave af svinemørbradifad, og det blev nu egentlig en succes. Jeg valgte, at tage udgangspunkt i en opskrift jeg faldt over imagasinet "Mad
Læg mørbraden på en rist over et ovnfast fad af passende størrelse. Mørbrad i ovn – Tit når jeg laver mørbrad, så er det enten som bøffer eller som fyldt – som regel med persille, men også nogle gange med svesker
Pak den indiskinken og læg den i et ovnfast fad. Mørbraden fra den gode gris. Vend dem med persillepestoeni et ovnfast fad (brug bagepapir, så resten af aftenen ikke går med at vaske fad) og sæt dem ind sammen med mørbraden
Smør en ildfastfad med en smule olie og kom porrerne op i det. Gorgonzola, ser nærmest farlig ud, når man kigger på den bløde, cremede ost med blå pletter