Torskefilet. Serveres med ovnsbakte små tomater (stekes sammen sammen med torsken). Dette er en selvkomponert fiskemiddag, som jeg må si meg ganske så fornøyd med
Her har jeg brukt torsk og aromasopp. Del torsken i stykker og legg dem i ett ildfast fat. Legg ris på en tallerken, legg på torsk, reker og sopp -og hell over marinaden fra formen
Server suppen i suppeskåler, med torsken på toppen. Til 2 porsjoner300 g torskefilet uten skinn. Legg i torsken, vend den inn i marinaden og mariner den i minimum 15 minutter, gjerne mye lenger. Legg torsken i en smurt ildfast form, stekes på 225gr. HOT c",) 300 g torskefilet uten skinn
Anret på en tallerken, sauce, hummerhaler, torsk og ræddikesalat og dryp til sidst med persilleolie. _____Første forretKammusling med glaskål og ærterAnden forretLøgconsommé med røget helleflynder, blødkogt æg og fritterede løgringeMellemretChampagnegranitéFørste hovedretJomfruhummer og fritteret torsk med champagnesauce og ræddikesalatAnden hovedretGammeldags oksesteg med katoffelterrine og selleripuré med ramsløgDessertPistaciecreme med pistaciekaramel og vanilleis_____Kammusling med glaskål og ærter4 kammuslinger1/2 glaskålÆrterÆrtemayonaiseOlivenolieDildFrys kammulingerne (eller køb dem frosne) og snit de frosne muslinger i tynde skiver på mandolinjern. Jomfruhummer og fritteret torsk med champagnesauce og ræddikesalat1/2 kg jomfruhummerSaltOlieDel hummerne i hale og overdel, afskal halerne, salt halekødet og stil på køl en times tid. Fritteret torsk200 g torsk1 ægMelDildSalt, peber1/2 l neutral olieRør torskefarsen sej med salt og rør derefter æg, mel og dild efter smag i til den får en nogenlunde sammenhængende konsistens
Forret af røget torsk på bund af marineret salat og med lynstegt æble. Anret salaten på en tallerken og tag så en skive torsk og vikl rundt om æblestykket
Salaten bestod af 1½ Quornfilet (marineret i indiske krydderier), bønnemos (pintobønner most med hvidløg, citron, olivenolie og salvie), en lille rest fennikel, æble, grillet peberfrugt og squash (på grillpanden), en lille rest ærteskud, blandet salat, hakkede mandler, græskarkerner og en dressing bestående af olivenolie, sesamolie, citron, honning, hvidløg og friskkværnet peber. 40% af de torsk, som bliver fanget med trawl i Skagerrak, bliver smidt ud, før skibet overhovedet kommer i havn
Derudover havde jeg forelsket mit i nogle tigerrejer hos fiskehandleren, som jeg havde marineret med hvidløg og lime og serverede med en hjemmerørt aioli