Dampet torskiovn – Det er ikke ofte du læser om fiskeretter her på siden. Den dampede torsk beholder saft og med den rette mængde revet limeskal, chili og korriander så fremstår torsken som et rigtigfint, smagfuldt og delikat stykke fisk
Når jeg får fri går turen mod Randers til en overnatning og hygge med barndomsveninden – hun er endda så fantastisk at smide en and (fælles livret) iovnen som jeg kan glæde migtil hele dagen
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. S. o. m. t. l. b. e. h. ø. r. n. f. s. k. …. a. v. d. j. g. y. ,. D. æ. u. c. P. å. T. w. z. ”. –. E. J. p. M. -. (. 4. 6. ). 0. 3
Smør torskefileterne med pesto og rul dem sammen til to lige store roulader. Bind en stor skive lufttørret skinkeomkring hver roulade, så fileterne holdes på plads, og sæt dem i et ovnfast fad
Torsken steges blot på en varm pande, til den næsten er hvid hele vejen igennem (det kan man sagtens se på siden af den, mens den hygger sig på panden)
Strø torsk med lidt salt og damp i en gryde med vand (evt. tilsatlidteddike) under låg i ca. Anret den dampede torsk med sprød bacon, rødbeder, æg og lidt hakket purløg
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. R. ø. d. b. e. r. n. a. f. m. t. å. s. v. o. ,. g. j. k. l. p. y. D. T. u. O. ". J. (. ). S. 2. 1. 5. h. 4. 0. ½. c. F. K. G. æ. 3. B
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.