hvidvin (kan erstattes med vand). Kog pastaen al dente i ca. Snit løg og hvidløg groft, svits i lidt olivenolie i en sauté pande, peberfrugterne renses og skæres i grove stykker
Jeg har før smagt stegtlaks, men har været modstander af det, da mine oplevelser medstegtlaks har været tørre og kedelige, når jeg fik dem serveret på restauranter
Laksen skal på panden med rigeligt fedstof, og vendes på hver side (jeg gør det kun en gang, så laksen forbliver lækker saftig inden i, og holder sin flotte gyldne farve)
Laksen placeres i midten med skindet nedad og krydres med salt og peber. Jeg elsker et godt stykke laks, og det er selvfølgelig fordi det smager godt, men det hjælper også, at det er ret ukompliceret at lave og spise (ingen ben
Jeg vidste ikke helt hvad jeg ville lave i aftes, vidste bare at jeg havde lyst til laks, af grøntsager tog jeg bare hvad der var i køleskabet, det blev en simpel og lækker aftensmad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.