Lav dernæst marinaden. Herligheden består af friske, sprøde grøntsager og krydderurter, grillede (og en smule marinerede) tigerrejer, vermicellinudler samt tilbehør i form af jordnødder og den vietnamesiske dipping sauce, nouc cham
Marinade. Skaldyr hører til helt oppe i toppen af mit madkærlighedsbarometer. Her har jeg grillet tigerrejer med nye asparges og mango – marineret med ingefær, koriander og lime
Ved dem evt rundt af og til for at fordele marinaden. Fordel marinaden godt på alle rejerne og lad dem stå og trække i køleskabet en times tid - gerne længere
Lige inden servering steges rejerne i marinadentil de er lyserøde. Marinaden blandes sammen og rejere vendes i og trækker - gerne flere timer i marinaden
Lad de marinerede rejer ligge i køleskabet nogle timer, så marinaden kan trænge ind. Svits grøntsagerne på en varm pande indtil porrerne er bløde og grøntsagerne har fået lidt farve
Men denne marinade er bare så god sammen med dem. Egentligt synes jeg det er genialt, for jeg har en tendens til at finde på de samme ting om og om igen, og jeg gider som oftest ikke spise ting ret mange gange
Læg kyllingstykker og rejer i en marinade af chilisauce, limesaft og hvidløg. Varm kylling og tigerrejertiltigerrejerne er blevet lyserøde i lidt olie på en varm pande
Tigerrejerne lægges í marinaden - gerne dagen før. marinade. marinade. Rejecocktailen til 80'er middagen blev en nytolkning af den klassiske rejecocktail. tigerrejer (forkogte) - 6-7 stk pr person. Ved servering lægges 1 par spiseskeer mangoblanding i bunden, derpå 6 - 7 rejer, så avocadocreme og tilsidst mangoblanding igen