Man kan til fordel vælge at lade dem ligge i marinaden i flere timer. Men hvorfor ikke lave det til en efterårs-ret, dog uden at kalde den "koteletter i fad"
Lav en sovs ved at koge marinaden op i en gryde sammen med ekstra bouillon til du får en god sovs. marinaden over og lad kødet stå i køleskabet nogle timer
Til retten her havde jeg min far og farbror på besøg og da det ikke var grillvejr, lavede jeg derfor et stort fad med spidskål, rødløg og seks kæmpe koteletter samt råkost som tilbehør – denne kom dog ikke med på billedet
Læg dem i marinaden af oliven olie, salt, citronskal og oregano. koteletter eller hvad man nu lige har, oregano, citronskal(økologisk forstås), oliven olie gerne græsk til pensling og salt
Læg kødet i en plasticpose og hæld marinaden i posen og læg den på køl i ca. Læg den nygrillede kotelet på grønsagerne og server mango- & æblecreme til
Husk også på, at selv om det er nemt at købe kød, der allerede er marineret, så er marinaden oftest af den fede slags og oftest sælges kødet marineret, fordi det er ved at nærme sig sidste brugsdato
Hvilket ofte giver et tørt stykke kød på trods af alskens marinade og grill sauce. Mange grillernakkekoteletter, fordi de er mere saftige, hvilket til dels er korrekt