Tilkryddermarinaden skal man bruge. Hæld marinaden over og suppler med et glas vand. Sammenligningen med kalkubryst får mig til at tænke på, at retten garanteret også kan laves med netop kalkunbryst
Bland alle ingredienserne tilmarinaden sammen og kom den derefter udover det bagte kalkunbryst. Kom dem derefter i en stor frysepose med kødet og massér marinaden godt ind i kødet før det ligges på køl til næste dag
Læg derefter hokaido stykkerne i og vend dem godt rundt i marinaden. Hvis man har lavet for mange ”chips” til overs, er de også gode at varme dagen efter
Læg det på grillen vend ofte og pensl med marinade undervejs. Rør ingredienserne tilmarinaden sammen - hæld det i en plastikpose og læg et kalkunbryst på ca 1 kg derned. 1 kg Kalkunbryst, fersk
Bland alle ingredienserne sammen tilmarinaden. Kalkunbrystet skæres i meget tynde stykker som lægges i marinaden mindst 2 timer, eller helst natten over. Tilsæt resten af marinaden og vend det rundt sammen med kødet i 3-4 min