Kalkunen var en lækker rullesteg af kalkunbrystfyldt med persille og bacon. Tirsdag var vi fire piger (+ et enkelt vedhæng og to små hundepiger) sammen i vores Madklub
Camilla havde lavet noget fyldtkalkunbryst med alt muligt lækkert indeni, kogte kartofler, en skøn brun sauce, og sidst men ikke mindst, en himmelsk afart af en Waldorf-salat med en form for glaserede valnødder
Denne opskrift er fyldt med alt det sunde uden at gå på kompromis med smagen. Kødet kan skiftes ud med svinekød eller kalkunbryst, og risene kan erstattes af for eksempel rugkerner, hvedekerner eller quinoa
Fold kalkunbrystet ud i to flager. Et kalkunbryst 800-900 g (vægten er vigtig i forhold til stegetiden). Kalkunbryst, kalkunrulle, MS-kost, sclersekost 200 grader
Der skæres en dyb lomme i Kalkunbrystet - man skal dog passe på ikke at skære hele vejen igennem. 900 g - 1 kg kalkunbryst250 g frisk spinat200 g fetaost30 g tranebær2 fed hvidløg1 æglidt salt og peber60 g serranoskinke - eller anden lufttørret skinke3 dl vand1 hønseboullionterning1 dl piskeflødelidt kulør1½ tsk maizenaSpinaten dampes til den er faldet helt sammen - man kan også bruge frossen spinat, så skal der bruges 5 spinatkugler. 1 kg kalkunbryst
Fyldt svinemørbrad. Fyldtkalkunbryst 1 stk. En dejlig, smagfuld og let ret. Hvis der ønskes mere eller mindre smag, kan der uden problemer ændres i de forskellige mængder