majstivelse sammen til en marinade og kom det ned i posen. Hvis du søger en sund og let omgang aftensmad med masser af smag af mellemøsten, så er denne ret lige sagen
Kom teriyaki, soja, fed presset hvidløg, brun farin, ingefær, æblecidereddike og vand i en skål, sigt majsstivelse i og rør det godt sammen til en marinade
Læg herefter brysterne i marinaden, som består af alle de resterende ingredienser listet op – dog med undtagelse af tempuradejen og olien til dybstegning selvfølgelig
Tag herefter kyllingen op af marinaden og sæt kødet på spyd. Forrest med kyllingelever og teriyaki. Hvis nu landet lokkede med store bjerge, som man kunne løbe på ski i, så måske
Men i mangel af bedre, så kan almindelige, gode kvalitetsnudler bruges, og teriyaki’en går fint som marinade, om end jeg er klar over, at smagen af netop dét og sake [
Ingredienserne til marinaden/siruppen mindre også meget om hinanden. Vi spiser den oftest som en cajun ret med majs og cajun ris, men med almindelig ris smager den også super
Teriyaki sauceEn spsk. Ingredienser. Saft fra 1 citronCa. 4 spsk. OlivenolieFrisk basilikum (kan ikke få for meget)Et fed hvidløg (knust)Chili (frisk eller kværnet)Salt og peberBland sammen og mariner kødet i en tæt plastikpose og læg det i køleskabet i minimum en time
Teriyaki sauce (alternativt Unagi sauce)Opskrift på hjemmelavet teriyakimarinade eller sauce for eksempel til teriyaki kylling Vi kender mest teriyaki som en