Mørbradgryde med bacon og pølser opskrifter

Mørbradgryde, helt klassisk

Mørbradgryde, helt klassisk

Smag til med salt og peber. Halver og snit løgene i tynde strimler, hvidløget groft ogbacon. Til sidst hældes fløden ogcocktailpølser ved og varmes igennem

Sund mørbradgryde

med kartoffelmos, blomkålsris eller salat samt baconog persille på toppen. Smag mørbradgryden til med salt og peber, og servér f
Jægergryde

Jægergryde

Jeg har fået den serveret som noget, der nærmest mindede om mørbradgryde, jeg har fået en version, som værten kaldte både jægergryde og indianergryde
Mørbradgryde

Mørbradgryde

Bank dem med håndroden lidt flade, og halver skiverne. Resten har vi frosset, med lidt cocktailpølser, så er der til et nemt måltid en anden dag

Mørbradgryde

Tilsæt cocktailpølserneog lad dem stege i kort tid sammen medbaconstykkerne. Krydr med paprika, salt og peber

Mørbradgryde

Løg i halve skiver brunes sammen med champignon i skver. Bacon ristes i en gryde tages op på fedsugende papir og gemmes til pynt

Mørbradgryde (4 personer)

Løg i halve skiver brunes sammen med champignon i skver. Bacon ristes i en gryde tages op på fedsugende papir og gemmes til pynt

God gammeldags mørbradgryde

Start med at afpudse mørbraden for fedt, hinder og sener. Pyn med hakket persille. Hæld bøffer, bacon, løg ogcocktailpølser tilbage i gryden