Mørbrad champignon fløde opskrifter

Indbagt mørbrad

Indbagt mørbrad

Bland champignoner i farsen. Rør kødet med mel, æg, krydderier, løg og fløde. Brun mørbraden på allesider i gyldent smør
Mørbrad i fad

Mørbrad i fad

Løget hakkes fint, champignon skæres i tynde skiver og peberfrugten skæres i tern. I dag lavede jeg derfor en omgang "Mørbrad i fad", da ris og flødesovs på de fleste aftener er en succes herhjemme hos både store og små drenge
Mørbrad i champignonsauce

Mørbrad i champignonsauce

Tilsæt så fløden, og smag til med salt og peber. Tag mørbraderne op af marinaden, og kom champignonerne op i marinaden
Mørbradgryde med champignon og flødesauce

Mørbradgryde med champignon og flødesauce

Denne gang blev mørbradgryden serveret med kartoffelmos, og resterne fik vi til ris. Flødesauce og masser af champignon er da også lækkert, det syntes vi andre jo også
Mørbradgryde, helt klassisk

Mørbradgryde, helt klassisk

Svits det hele i den samme pande som mørbradbøfferne, derefter kommes champignon der er delt i kvarte i og svitses videre
Paprikagryde

Paprikagryde

Paprikagryde er vel i bund og grund det samme som mørbradgryde – hvis der altså er mørbrad i – men det beviser jo bare, at det er en vellidt ret, for kært barn har som bekendt mange navne
Ristaffel

Ristaffel

Derimod var det svinemørbrad i fad med flødesovs, og I aften var det denne udgave der blev efterspurgt
Mørbradgryde

Mørbradgryde

Kom olie på en varm pande og brun bacon, tilsæt champignon, lidt efter forårsløg og gulerødder. Tilsæt tomater, fløde, bouillontern, chilisovs, paprika, salt og peber
Oksemørbrad m. lækkert tilbehør

Oksemørbrad m. lækkert tilbehør

Stavblend gulerødderne med fløde. Oksemørbrad m. Hvor tyk/tynd du vil have pureen er op til dig, så start med lidt fløde og tilsæt evt

Rødvinsmørbrad

I gryden puttes bacon, champignon, fløde og lidt reven citronskal. Champignonen. fløde. Afpuds mørbraden. Hvis der er meget rødvin tilbage i gryden kan I koge den lidt ind før der tilsættes fløde

Gris i fad!

mørbrad. champignon. fløde eller madlavningsfløde. Puds mørbraden fri for fedt og sener og skær den ud til bøffer
Indbagt mørbrad

Indbagt mørbrad

Bland champignoner i farsen. Rør det hakkede svinekød med mel, æg, krydderier, løg og fløde. Jeg brugte den klassiske opskrift fra karolines køkken, men supplerede mørbraden med noget ekstra fyld, som jeg ellers også plejer at bruge til mørbrad