kogning af linserne. Her er en opskrift på den nemmeste linsepostej overhovedet. Kog linserne i rigeligt vand tilsat lidt salt eller urtebouillon (fx Herbamare)
Første gang blev det med Urtekrams delikatesse linser, og denne gang med grønnelinser. Samtidig har de en mere fyldig smag end røde linser som jeg hellere bruger i supper
Kog linserne til de er møre, put bouillon terningen i vandet linserne skal koge i. Linsepostej. Hæld det overskydende vand fra linserne (gem evt en smule, hvis postejen bliver lidt for tør) og blend dem sammen med løg, og hvidløg
Nu er jeg så ved at afprøve om den er fryseegnet, for det er helt sikkert noget som kan bruges til en skovtur i det grønne eller til madpakke en dag på farten
linsepostej, pandekager baseret på havregryn og brownies baseret på dadler. Bogen indeholder opskrifter og gode råd til en 4-ugers kur, hvor man spiser groft, grønt, magert og farverigt med mange bønner, linser og andre proteinkilder, men uden kød og mælkeprodukter og er derfor velegnet til mennesker med sclerose
Disse to slags linser er gode til linsepostejer, -frikadeller og -bøffer. linsepostejer. Linserne i glassene er sorte belugalinser, grønne, såkaldte delikatesselinser af Le Puy-typen fra Urtekram