Lammekod opskrifter

Marineret lammekød

chili. 1Olivenolie. 1citronskal. 1kanelstang. 1peber. 1400 g lammekød, bov eller kølleSådan gør du

Det lækreste lammekød

Så fik vi igen kød hjem. Denne gang var det årets lam. Et stort, flot og lækkert lam af den fineste slags

Marrokansk lasagne med lammekød

Hermed opskriften på en lasagne uden mælk og dets lige – men med den blødeste og varmeste smag, man kan tænke sig
Farserede tomater med lammekød

Farserede tomater med lammekød

Skær toppen af tomaterne, lad eventuelt stilken blive siddende. Udhul tomaterne og gem fyldet. Bland kødet med løg, persille, mel, mandler, salt og peber
Genial gryderet: Dhal med lammekød

Genial gryderet: Dhal med lammekød

De ser ikke altid super charmerende ud, de der gryderetter, men man må jo bare elske dem alligevel. Fordi de smager godt, og fordi de er nemme at have med at gøre – og fordi man virkelig kan spække dem med grøntsager
Spyd med lammekød

Spyd med lammekød

Her er en nem lille opskrift på hvordan man kan skifte de ordinære frikadeller ud med eksempelvis lammekød og sætte dem på et spyd således at de også skifter form
Lasagne med lammekød

Lasagne med lammekød

3. -. 4. p. e. r. s. 0. g. h. a. k. t. l. m. ø. d. o. i. n. 2. f. v. 1. /. q. u. å. b. F. y. 5. z. S. T. æ. ,. K. L. c. 8. B. I. k g
Græsk farsbrød

Græsk farsbrød

Græsk farsbrød – Det er så skønt med farsbrød – du kan komme hvad som helst i det … næsten … og det smager stadig godt
Musaka

Musaka

Musaka – I 80’erne kom Karolines kogebøger i handlen. Hele fire styks. Til stor inspiration rundt omkring i de danske køkkener
Biryani opskrift

Biryani opskrift

Biryani er en orientalsk ret med bl. a. lækre, velduftende og -smagende samt stærke krydderier. Krydderier som vi danskere normalt ville putte i julesmåkagerne – nelliker, kardemomme og kanel – men også stærke ingredienser, som ingefær, chili og hvidløg
4 afrikanske retter

4 afrikanske retter

Del. Indimellem har man lyst til at prøve noget nyt og prøve smagsløgene af. Man har lyst til at være kreativ
Lammekølle på grill

Lammekølle på grill

Lammekølle på grill. Udgivet den 26. marts 2016 by Karen Engell Dalsgaard. Årets påskelammekølle blev stegt i grillen i år
Lammetagine med honning og grønt

Lammetagine med honning og grønt

Jeg er vild med honning og bruger det ofte i madlavning. Prøv denne her ret med lam, grønt og honning. Lammetagine med honning og grønt2 spsk  hele korianderfrø1 spsk spidskommen3 nelliker1 kg skært lammekød fra bov eller nakke50 gr smør4 spsk olivenolie1 løg2 fed hvidløg30 gr frisk ingefær1 tsk tørret chili3 spsk honning1 appelsin300 gr udblødte kikærter (Læg kikærter i koldt vand dagen før)2 fennikler med top300 gr savoykålKnus de tørrede krydderrier i en morter
Krabbesalat

Krabbesalat

I de næste dage skal jeg besøge det kulinariske Irland og jeg glæder mig vildt til at opleve det skønne grønne og frodige land
Cevapcici eller hvad de nu hedder

Cevapcici eller hvad de nu hedder

Opskrift chevapchichi, Cevapcici, cevapi. Ingredienser. 250g hakket oksekød. 250g hakket lam. 3 fed hvidløg fint hakket
Karrykål

Karrykål

Kødet i denne ret kan varieres fx kan du bruge hakket oksekød eller lammekød istedet for kalv og flæsk
Græsk farsbrød

Græsk farsbrød

500 g hakket lammekød. 2 løg, meget finthakket. 2 fed hvidløg, finthakket. 1 1/2 dl. mælk. ½ dl piskefløde. 2 æg