Skær toppen af tomaterne, lad eventuelt stilken blive siddende. Udhul tomaterne og gem fyldet. Bland kødet med løg, persille, mel, mandler, salt og peber
De ser ikke altid super charmerende ud, de der gryderetter, men man må jo bare elske dem alligevel. Fordi de smager godt, og fordi de er nemme at have med at gøre – og fordi man virkelig kan spække dem med grøntsager
Her er en nem lille opskrift på hvordan man kan skifte de ordinære frikadeller ud med eksempelvis lammekød og sætte dem på et spyd således at de også skifter form
Biryani er en orientalsk ret med bl. a. lækre, velduftende og -smagende samt stærke krydderier. Krydderier som vi danskere normalt ville putte i julesmåkagerne – nelliker, kardemomme og kanel – men også stærke ingredienser, som ingefær, chili og hvidløg
Jeg er vild med honning og bruger det ofte i madlavning. Prøv denne her ret med lam, grønt og honning. Lammetagine med honning og grønt2 spsk hele korianderfrø1 spsk spidskommen3 nelliker1 kg skært lammekød fra bov eller nakke50 gr smør4 spsk olivenolie1 løg2 fed hvidløg30 gr frisk ingefær1 tsk tørret chili3 spsk honning1 appelsin300 gr udblødte kikærter (Læg kikærter i koldt vand dagen før)2 fennikler med top300 gr savoykålKnus de tørrede krydderrier i en morter