Lammekød med polenta og lynstegt broccoli med rosmarin og oliven fra Livretter uge 51.
Skyl alle grøntsagerne, og dryp dem fri for vand.Bring 6 dl vand i kog i en gryde til polentaen.Skær porrerne i ringe. Del broccolien i små buketter, og skræl og skær stokken i tern. Pluk og hak lidt rosmarin. Pil og hak hvidløgsfeddene fint. Skær mini-pebrene i strimler, og gem halvdelen til snackgrønt.
Drys polenta i de 6 dl kogende vand, og rør godt. Kog polentaen glat og cremet i 4-5 minutter. Smag til med salt, sort peber og evt. lidt smør. Opvarm en pande, og steg porreringene i et par minutter i lidt olivenolie. Tilsæt broccoli og rosmarin, og steg det i 2 minutter. Tilsæt peberfrugt og sorte oliven, og tilsmag med lidt eddike, salt og peber.
Opvarm en pande, og steg kødet ved høj varme ca. 2 minutter på hver side. Krydr med lidt salt og peber.
Server lammekød toppet med lynstegt broccoli med rosmarin og oliven og en stor skefuld blød polenta ved siden af. Server med snack-pebre.
J. e. g. h. a. v. d. f. å. t. l. y. s. i. n. k. –. o. m. r. p. S. j. b. ø. N. w. ,. I. c. u. D. (. 2. ). ½. 1. 0. 5. K. P. M. O. H. æ. T. B. 3. -. 4. E
Porre Broccoli Rød peber Spinat frisk Skær broccolien i små buketter ogkog dem et par min med salt. Kom farsen i og form bunden med hænderne , evt tag en skal med varm vand og gør hænderne våde , så er det lettere
Tærte kan bruges i alle sammenhænge både til aftensmad, frokost, små snitter på brunchbordet osv… Det gode ved tærte er også, at du kan fylde den med det du lige har lyst til, og i dag var det kylling, broccoliog grøn peberfrugt for mit vedkommende
J. e. g. k. ø. b. t. f. o. r. n. y. l. i. u. d. s. a. ,. h. v. æ. D. H. K. M. m. p. L. c. å. 1. 5. O. N. P. 2. I. 0. j. 3. (. ). F. S. V. w. 4. T. 6. 7
brød er nok noget af det, som jeg savner allermest i min hver dag, så det er med at finde nogle gode alternativer, som gør man ikke faldet i alt for ofte
Vi har flere gange fået rosenkål på denne måde herhjemme, og jeg er vild med det, så derfor er det tid til at dele opskriften med jer, selvom rosenkål godt kan være en af de sværere grønsager at sælge… Jeg har lavet denne version, hvor jeg har lynstegt kålhovederne i lidt smør og vendt dem med æbler, soltørrede tranebær og ristede hasselnødder
1 broccoli. 1 broccoli. Ingredienser. 5 boller. 40 mandler. 4 æg. 1 tsk salt. 2 spsk fiber husk. Alle ingredienserne blendes sammen til en fast masse, der formes til 5 boller
½ broccoli i små buketter. Bland mel med salt og peber og vend tofutern heri. Dryp tofuen med honning. Vegetarmad kan være virkelig lækkert, og hvis du endnu ikke har prøvet tofu, så er chancen der nu
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.