Årets påskelammekølle blev stegt i grillen i år. Det var helt mørkt, før den var færdig, og Bondemanden i sin rolle som uovertruffen Grillkonge måtte have pandelampen i brug for at tjekke stegetermometeret
Grilletlammemørbrad med hvidløgsbagte asparges og svampe. Grill dem efter behag. Påskelampå tre måder. Lam er lækkert og meget mørt – hvis det er tilberedt rigtigt
Så snart lammekøllen er kommet ud af ovnen, skruer du temperaturen op på maks med grill og varmluft. Når de er godt brune, tager du dem ud og vender dem, sådan at de bliver grilletpå alle sider
Hvis det er helt rigtigt, så skal halvdelen af svinekødet være lammehals – men kæresten er ikke umiddelbart til lam, og jeg turde ikke snige det hemmeligt i, i denne omgang
Vend rucolasalaten og gedeosten med marinaden og server salaten til de grillede asparges. Tænd for ovnens grill og sæt aspargesene under grillen i 4-5 minutter
Den skal nemlig kun have nogle få minutter på den varme grill. Peter hoppede på aftenens hovedret. Grilletlammeryg i ledsagelse af grillet aubergine og rød pebefrugt
Norsk lammekjøtt er av ypperste kvalitet, ikke rart da de fleste beiter i utmark, smaken varierer, sies det, om det er lam som har beitet på fjellet, ved kysten eller spist lyng på innlandet
Den skal nemlig kun have nogle få minutter på den varme grill. Peter hoppede på aftenens hovedret. Grilletlammeryg i ledsagelse af grillet aubergine og rød pebefrugt
Vi lægger ud med lam men marinaden kan også bruges til oksekød. Og det er ikke kun i grillen men også for kreativiteten af marinader, salater, kartoffelretter