Bløde klassiske flødekarameller, med et twist af lakridspulver. 2 tsk lakridspulver (vi brugte Johan Bûlow. Rør lakridspulver i og hæld massen i en lille form fx 18×18 cm som er foret med bagepapir smurt med en tsk olie. 2 tsk lakridspulver (vi brugte Johan Bûlow
Blommer 1 1/2 kg halve rengjorte fri for sten 1 flaske portvin 300 g brun farin 1 tsk lakrids pulver eller evt anis En lille knold ingefær skraldet og skåret i skiver 1/2 tsk stødt kanel eller evt kanel stænger tørret
lakridspulverFremgangsmådeBundeStart med at lave bundene af marcipan. Når skummet er koldt kan der hurtigt piskes enten lakridspulver, frysetørrede hindbær i
Drys dem med fx lakridspulver, frysetørret bær eller krymmel – kun fantasien sætter grænser. Du kan nemt variere dit flødebolleskum ved fx at tilsætte frysetørrede hindbær, kornene fra 1 vanillestang, citronsaft og lakridspulver
sukkerDerudover hvid chokolade til overtræk og lidt ekstra rå lakridspulver til pynt. Herefter trilles massen til kugler, eller æg og overtrækkes med hvid chokolade og drysses til sidst med rå lakridspulver
Du kan også tilsætte smag som eksempelvis lakridspulver, vaniljepulver eller mynte, og lave mønstre ved at blande farverne på bagepladen, inden du sætter den i ovnen – dette giver en flot detalje
fin lakridspulver. grov lakridspulver. 2-3 spsk fin lakridspulver. 1-2 tsk grov lakridspulver. Og det helt uden brug af en ismaskine og omrøring under frysningen
lakridspulver (Jeg brugte 1 spsk. med top af panduros lakridspulver)Skallen fra 1-2 økologisk lime (revet)300 - 400 gr. laves dagen før den skal bruges og stå på køl)Pisk fløde, lakridspulver og skallen fra 1 lime til en luftig skum. 1-2 spsk lakridspulver
lakridspulverLakridspulver til at trille fudgen i efter afkølingHæld sukker og fløde i en stor sautepande og smelt langsomt til sukkeret er opløst under omrøring
Der findes sikkert mange andre gode former for lakridspulver der snildt kan anvendes. bagepulver60 gram lakridspulver125 gram tranebær375 gram blødt smør500 grem rørsukker2 hele æg. 60 gram lakridspulver
Jeg har brugt lidt mindre lakridspulver end der er i den originale opskrift, jeg synes de er meget kraftige, især i forhold til de cookies jeg har lavet tidligere som kun har et touch af lakrids