Denne konfekt er helt sikkert en af mine julefavoritter. Du kan enten købe marcipan færdigblandet med lakrids eller selv ælte lakridspulver ind i marcipanen
Ikke så meget fordi, vi har været til en masse påskefrokoster - for vi har sådan set kun været til én (som vi oven i købet selv stod for), men fordi vi startede påsken ud med et gourmet ophold på et dejligt badehotel i Sverige
Man kan give sin konfekt smag af lige hvad man har lyst til – jeg valgte at lave med smag af lakrids (tidens trend) overtrukket med hvid chokolade, pistacie-krokant med mørk chokolade i bunden, frysetørrede solbær overtrukket med mørk chokolade og en almindelig klassisk kransekage
Jeg vælger lidt med godt og så forskellige konfekt på julebordet. Til strøssel har jeg brugt pistacienødder, knuste rabarberbolcher, lakridspulver og almindelig kakao
Marcipan blandet medlakridspulver dyppet i mørk chokolade og med et drys lakridspulver på toppen. Desværre lokker den også ofte med masser af julegodter, som er propfyldte med sukker
Hjemme hos mig slutter vi altid juleaften af med at drikke kaffe/te og spise konfekt. Når dadler og chokolade er blandet godt, former du kugler af massen og triller dem i lakridspulver
Senest med disse her konfektalternativer. Så her kommer en omgang hurtig "konfekt", hvis du ikke lige har tid, gider eller ikke kan lide al det der marcipan og nougat (hvilket jeg dog også godt kan lide, men som igen tager væsentligt længere tid)