Denne opskrift på cookies er faktisk bare den bedste jeg endnu har smagt. Grundopskriften har jeg fået ef an bekendt for mange år siden, men siden da har jeg selv udviklet mange nye fortolkninger, som er kommet med i flere af mine bøger
Bland den bløde smør med stevia sukker, vaniljesukker og lakridspulver. De her cookies er ekstra sprøde og fylder ingenting i maven, hvilket hurtigt kan resulterer i, at man spiser nogle stykker
Tag kagerne ud og drys med hakkede pistacienødder og lidt lakridspulver. lakridspulver. Min veninde Sus bød forleden på disse fantastisk gode (og flotte) cookies – eller store småkager om man vil – som hun har fundet opskriften på i Femina
lakridspulver. 2 tsk lakridspulver. Opskrift til ca. 20 stk. 50 g øko smør eller olivenolie. 1 banan. 75 g kokossukker (eller det kan helt udelades - eller erstattes af en banan mere)
Sæt ti kugler af massen af på en bageplade med god plads imellem kuglerne. 2 tsk lakridspulver. Mas dem flade med hånden (til de er ca 0,5-1 cm høje) og bag i ca. 2 tsk lakridspulver
Jeg har brugt lidt mindre lakridspulver end der er i den originale opskrift, jeg synes de er meget kraftige, især i forhold til de cookies jeg har lavet tidligere som kun har et touch af lakrids
Cookiesmed after eight. Jeg endte simpelthen med at købe det online hos Elgiganten, det var som om, at isenkræmmerne ikke havde opdaget den store tendens
bland op med lidt vanilje), lakridspulver og hakket/revet mørk chokolade. Tril kuglerne i kokos, frysetørret hindbær, kanel, honningristet finhakket mandler, hasselnøddeflager, lakridspulver, chokolade eller andet – god fornøjelse
M&M’s Cookies. Start med at mixe smøret og sukkeret i en røremaskine eller med en elpisker. lakridspulver eller lidt revet citronskræl, hvis man er ekstra chokoladefreak kan man også tilføje ekstra hakket til dejen